De e-liquid die u kiest moet ook de gewenste smaak of het gewenste verdamping stadium hebben. U kunt kiezen uit veel verschillende smaken e-liquid: Het is ter ore gekomen dat er tegenstrijdige informatie is over een belangrijk onderdeel van het nieuwe Kenniscentrum over E-sigaretten. Specifiek over de stromende e-liquid. Volgens deze informatie, het draaien van de smaak verstuiver. Het juiste proces voor het blazen van lucht door de E-sigaret wordt besproken.Het doel van het spinproces is het creëren van een langdurige damp golf. De e-liquid in de E-sigaret zal snel opdrogen door slechts af en toe door de verstuiver te blazen terwijl deze snel ronddraait. 

Met het juiste ritme is het aan te bevelen de damp op een zeer laag niveau te houden en de e-liquid niet volledig van de coil af te blazen. Om de vloeistof verder weg te blazen, moet u 1 deel chiller (elektro-droger) mengen met 1 deel water (in de buurt van kamertemperatuur) en dit onmiddellijk doen na het blazen door de verstuivers. Dit zal het smaakt materiaal in de vloeistof uitdrogen. De grap “je kunt het meteen in het midden mengen” is een indicatie dat dit materiaal is uitgedroogd en de smaak niet zo goed zal vasthouden als wanneer je meer tijd besteed aan het uitdrogen ervan.

Het is belangrijk om het juiste e-liquid en de juiste stijl uit te drukken voor de damp werveling wanneer je vape op een zero-nicotine E-sigaret met wat “spoelmateriaal” erin. Typisch, moet u de buis uit uw batterij nemen en het resterende water op de spoel spuiten. De smaak die van de spoel verdampt zal in feite een damp van het centrum-positief van de aërosol zijn. Deze verdwijnt binnen enkele seconden na het inhaleren van de e-liquid. De tijd die het duurt om te verdampen is afhankelijk van de hoeveelheid e-liquid in de e-sigaret en de lont die je in de verstuiver hebt gestopt door er pufjes aan toe te voegen. De dingen die u toevoegt aan uw e-sigaret of vernevelt in de e-sigaret zijn als een super dosering van de smaak! 

brandysmoke.nl