Doe Mee

Doe met De Dwaze Kinderen mee voor menswaardige ouderenzorg.

Meld u aan als deelnemer of sympathisant


Contact:

Via dit formulier kunt u contact leggen met 'De Dwaze Kinderen'

 

15 juni: Internationale dag tegen ouderenmishandeling

Alle misstanden die wij ervaren in en rond de ouderenzorg zijn voor ons samen te vatten onder de noemer ouderenmishandeling. Tegen die mishandeling komen wij al jarenlang individueel in opstand. Vanaf nu doen wij dat samen. Want hoe meer samen, des te beter worden we gezien en gehoord door alle partijen die ons móeten zien en horen.

Bent u ook een familielid, vriend, bekende of verzorgende van iemand die de dupe is van de slechte mentaliteit rond de zorg voor onze ouderen, doe dan met ons mee. Ook belangenbehartigers en overige sympathisanten zijn uiteraard van harte welkom!

Ter gelegenheid van de internationale dag tegen ouderenmishandeling komen wij op 15 juni bijeen in Den Haag. Voor een in principe stil protest tegen alle bedoelde misstanden. Daarvoor hebben we toestemming gevraagd en gekregen.

Op woensdag 15 juni 2011 staan wij van 14.30 uur tot 17.00 uur op het Plein bij de Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag.

Houdt u of maakt u deze datum en tijd alstublieft vrij in uw agenda!
En doe met ons mee!
Voor menswaardige ouderenzorg!

De komende dagen volgt hier alle mogelijke informatie, een voor iedereen printbare flyer om zoveel mogelijk te verspreiden en suggesties van ons om ons als groep te onderscheiden van de dagjesmensen op het Plein...

Aanmelden als deelnemer of als sympathisant

 

 

 

terug naar voorpagina

 

Nieuws:

woensdag 15 juni
Internationale dag tegen ouderen-mishandeling

De Dwaze Kinderen staan op deze dag van 14.30 tot 17.00 uur op het Plein bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Doe met ons mee en/of meld u aan als sympathisant!

Lees hier verder